? ??????????????Black Rose Letter? ????? ?? ???Rating: 4.8 (37 Ratings)??33 Grabs Today. 12348 Total Grabs
. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Black Diamonds? ????? ?? ???Rating: 4.5 (23 Ratings)??32 Grabs Today. 14662 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, August 22, 2009

Memori Pulau Kapas










pada 14hb ogos, maka berangkatlah kami ke pulau kapas..sampai2 je kat pulau kapas rase seronok gak sebab dapat tgk dengan mate sendiri keindahan p.kapas..
first day sampai kami diberi tugas masing2.. saye ngan beberapa kwn yang lain ditugaskan utk memasak..hasil usaha saye ngan ela, kami telah berjaya masak nasi tanpa hangus walaupun first2 tu rice cooker tu wat hal..hehe
then, esk harinye setiap group dibahagikan aktiviti masing2 , group saye mgikuti aktiviti navigation..keesokannye kami ikuti aktiviti kayak n blk je kayak kami terus diberi aktiviti yg kami tggu2 iaitu solo camp... Mase mule2 tu mmg rase takut tp tibe2 rase takut tu hilang (mungkin sbb ngantuk kot)..bila fasilitator tunjukk je site aku, aku terus je bersihkan site dan cari kayu utk nyalakan unggun api.last wat shelter..then baru le makan..makan nasi ngan telur n kentang rebus..sedap gak..ALHAMDULILAH, kami semua selamt pulang dar pulau kapas tanpa sebarang kecederaan yag teruk..dan camp ni telah mengajar aku sedikit sebanyak erti kesabaran dan juga erti persahabatan..terima kasih kpd semua tenaga pengajar dan juga kwn2 sekalian yg sentiasa disampingku waktu susah dan senang..jasa anda semua akan ku kenang selamanya dan Walaupun diberi seribu dugaan utk menghadapi setiap hari di pulau kapas tp setiap kenangan yg ku alami di situ x mungkin aku lupakan..dan ianya akan aku simpan utk dijadikan sebuah cerita yg menarik kpd anak cucuku nanti...ohh..Pulau Kapasss..

Wednesday, July 22, 2009

Suria Baja Hitam

hero pujaanku..Kotaro Minami..dulu mase kecik2 mesti tunggu kat depan tv nak tgk citer masked rider ni, siap hafal lg lagu die. hero ni memang hebat sebab die boleh bertukar jd macam2 jenis masked rider, pastu kuase die bapak power:masked rider kick, masked rider punch..kagummm giler.. tp yg buat lg kagum tu sebab muka die hensem..hehe..

Kamen Rider Blackkk

video

Tuesday, July 21, 2009

puase...





bln ramadan nak dekat dah... puase pun tinggal 2 ari lagi nak kena ganti..aduh laparnye..arini pun puase gak..ari ni nak bukak pose makan ape ek..semalam bukak puase makan nasi ngan ayam goreng kat khalifah...kalau dapat makan mee goreng basah ngan ABC pun sodap gak ni...gambar kat sblah ni mrupakan contoh mee goreng yg kuidamkann...byknye udang..yummmm..

jom g pulau kapas..




untuk program outdoor kitaorg untuk sem ni, kitaorg nak g kat pulau kapas. x sabar rasenye nak g..al maklumle x pernah g pun kat sane..(slalu dengar org cakap je)..so boleh le amik peluang ni nak lihat keindahan pulau kapas n ikuti aktiviti2 outdoor kat situ..hope kitaorg enjoy masa kat sane nanti...boleh le simpan utk dijadikan salah satu kenangan manis...